Tunnit

Tunnit sopivat myös aloittelijoille. Ilmoittaudu laittamalla viesti Katjalle 050-570 2823.

Tarvitset mukaan joogamaton, vesipullon ja rentouttaville tunneille on hyvä ottaa pitkähihainen paita. Jos sinulla ei ole mattoa voit vuokrata maton salilta.

Maksuvälineinä käy Mobile pay (Sport Yoga OY numero 83493), liikuntasetelit (sporttipassi, e-passi, smartum, edendred) tai tilisiirto Sport Yoga Oy FI94 8146 9710 2294 92 .

Hinnasto:

5 x 75€ (voimassa 3kk) – 10 x 135€ (voimassa 6 kk)

Uusille asiakkaille tutustumistarjous 3 x 30€

Rentoudu & palaudu

Tämä harjoitus alentaa kehon stressitasoa ja edesauttaa palautumista. Tunnilla tehdään pitkäkestoisia venytyksiä rauhallisen tahtiin. Harjoitus aktivoi palautumisen kannalta oleellisen parasympaattisen hermoston. Syke ja verenpaine laskevat ja ruoansulatus aktivoituu. Harjoitus pohjautuu Yin-joogaan.

Voima & liike

Tunnilla tehdään koko kehoa vahvistavia ja avaavia liikkeitä. Kohdealueet ovat keskivartalo, käsivarret, hartianseutu ja jalat. Harjoituksen avulla lisäät kehon elastisuutta ja vahvistat lihaksia sekä sidekalvoja.  Harjoitus avaa lihasjumeja ja rentouttaa.

Tasapaino & Liikkuvuus

Tunnilla tehdään tasapainoa kehittäviä, koko kehoa vahvistavia ja avaavia liikkeitä rauhalliseen tahtiin. Avataan ja vahvistetaan yläselkää sekä niska-hartiaseutua.

Harjoitus avaa lihasjumeja ja rentouttaa.

Aikataulu

Maanantai

16:30 - 17:30

Tasapaino & liikkuvuus

Tunnilla tehdään tasapainoa kehittäviä, koko kehoa vahvistavia ja avaavia liikkeitä rauhalliseen tahtiin. Avataan ja vahvistetaan yläselkää sekä niska-hartiaseutua.

Harjoitus avaa lihasjumeja ja rentouttaa. Tälle tunnille otamme maks 5 osallistujaa. Ilmoittaudu Katjalle 050-570 2823.

17:45 - 18:45

Voima & liikkuvuus

Tunnilla tehdään tasapainoa kehittäviä, koko kehoa vahvistavia ja avaavia liikkeitä. Kohdealueet ovat keskivartalo, käsivarret, hartian seutu ja jalat.

Harjoituksen avulla lisäät kehon elastisuutta ja vahvistat lihaksia sekä sidekalvoja.  Harjoitus avaa lihasjumeja ja rentouttaa.