Yrityksille ja Urheiluseuroille

Sport Yoga tarjoaa räätälöityjä tuntikokonaisuuksia yrityksille ja urheiluseuroille. Ota rohkesti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tarpeisiinne sopiva kokonaisuus!

Sport Yogalla on pitkä kokemus tuntikokonaisuuksien kehittämisestä, jotka tukevat lajiharjoittelua ja tuovat lisää liikkuvuutta ja tasapainoa. Yhteistyötä on tehty mm. jääkiekkoseura Kiekko-Espoon kanssa junioripelaajien liikkuvuuden ja palautumisen kehityksessä. Sport Yoga on myös ollut Vierumäen Urheiluopiston kumppani vuodesta 2018.

Sport Yoga harjoitukset ovat yksinkertaisia, eivätkä vaadi aiempaa jooga kokemusta. Näin ne sopivat mainiosti esimerkiksi yrityksen hyvinvointipäiviiin tai säännöllisenä kehonhuoltona tukemaan henkilöstön hyvinvointia. Harjoituksia on kuvattu pysähtymisen ja rentoutumisen työvälineeksi, jotka lisäävät liikkuvuutta ja rauhoittavat kehoa ja mieltä.

Ota yhteyttä info@sportyoga.fi tai Katja Wickström 050-5702823

Urheiluseurat

Sport Yoga on kehitetty yhdessä jääkiekkoilijoiden kanssa tukemaan palautumista joogasta tuttujen liikkeiden avulla. Sport Yoga harjoitukset ovat yksinkertaisia, eivätkä vaadi aiempaa kokemusta. Jääkiekkoilijoiden kokemukset harjoituksista ovat olleet positiivisia ja harjoituksia on kuvattu pysähtymisen ja rentoutumisen työvälineeksi, jotka lisäävät liikkuvuutta ja rauhoittavat kehoa ja mieltä.

Sport Yoga kokonaisuus räätälöidään lajiominaisuudet ja muut tarpeet huomioiden.

Ota yhteyttä!