URHEILUSEUROILLE

URHEILUSEUROILLE Sport Yoga on kehitetty yhdessä jääkiekkoilijoiden kanssa tukemaan palautumista joogasta tuttujen liikkeiden avulla. Sport Yoga harjoitukset ovat yksinkertaisia, eivätkä vaadi aiempaa kokemusta. Harjoituksia on kuvattu pysähtymisen ja rentoutumisen työvälineeksi, jotka lisäävät liikkuvuutta ja rauhoittavat kehoa ja mieltä.

SPORT YOGA VIERUMÄELLÄ Sport Yoga on ollut Vierumäen urheiluopiston kumppani vuodesta 2018. Aktiiviset liikkujat ovat ottaneet innolla vastaan tämän konstailemattoman joogan. Vierumäen tunnit on räätälöity erityisesti tukemaan mailapelien (Tennis, Padel, Jääkiekko, Salibandy, Golf) oheisharjoittelua. 

HINNAT SEUROILLE Kausimaksu 80€/ h ja yksittäiset tunnit 100€/ h

Ota yhteyttä info@sportyoga.fi

Urheiluseurat

Sport Yoga on kehitetty yhdessä jääkiekkoilijoiden kanssa tukemaan palautumista joogasta tuttujen liikkeiden avulla. Sport Yoga harjoitukset ovat yksinkertaisia, eivätkä vaadi aiempaa kokemusta. Jääkiekkoilijoiden kokemukset harjoituksista ovat olleet positiivisia ja harjoituksia on kuvattu pysähtymisen ja rentoutumisen työvälineeksi, jotka lisäävät liikkuvuutta ja rauhoittavat kehoa ja mieltä.

Sport Yoga kokonaisuus räätälöidään lajiominaisuudet ja muut tarpeet huomioiden.

Ota yhteyttä!